Joulutori hakee esiintyjiä

24.09.13

Tampereen Joulutori valtaa Keskustorin 5.–22.12.2013. Joulutori on tänä vuonna erityisen monipuolinen yli viidenkymmenen myyjän voimin. Myyntikojujen läheisyyteen nousee myös ohjelmalava ja esiintymisteltta, joiden ohjelman kokoaminen on alkanut. Haussa on joulun tunnelmaan sopivaa ohjelmaa: soittoa, laulua, tanssia ja pieniä näytelmiä. Esiintyjiksi etsitään sekä aikuisia että lapsia.

– Esiintymään voivat tulla kaikki esiintyjät ja ryhmät, joilla on hieman esiintymiskokemusta, Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen sanoo.

Voiko päiväkotiryhmä tai luokka tulla esiintymään?

– Päiväkotiryhmät ja luokat ovat erittäin tervetulleita.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään pikaisesti ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ohjelmajoulutori@gmail.com

Ilmoita esityksen luonne, kesto, tekniset tarpeet sekä mahdolliset esiintymispäivät tai ajankohdat. Esitykset vahvistetaan mahdollisimman nopeasti ilmoittautumisjärjestyksessä.

www.tampereenjoulutori.fi

Esiintyjäksi-linkki löytyy yläriviltä.

 

Lisätiedot:

Harri Karvinen

Ohjelmakoordinaattori

Puh. 050 5572035

 

Rami Lehtinen

Tuottaja

Puh. 0500 523232

 

Kiti Saarinen

Tiedottaja

Tampereen Joulutori

kiti.saarinen@tampereenjoulutori.fi

Puh. 040 552 8696

www.tampereenjoulutori.fi

http://fi-fi.facebook.com/tampereenjoulutori

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: