Joulutorilla lähes 60 kauppiasta

22.10.13

Tampereen Joulutori aukeaa torstaina 5.12. suurempana kuin koskaan. Montako kauppiasta Joulutorilla on tänä vuonna, tuottaja Rami Lehtinen?

– Mökeissä, ravintoloissa ja muissa pisteissä on lähes 60 kauppiasta sekä noin 20 kauppiasta päivämyyntipaikoilla. Useita kymmeniä uusia lahjaideoita on luvassa.

 

Kuinka moni heistä on uusia Tampereen Joulutorilla?

– Muutama uusi kauppias on otettu tarkan seulonnan jälkeen mukaan. Kotimaasta uusina tuttavuuksina esittelemme Ahdin tilan sekä Pajukannan tilan yhteismökin, jossa on tarjolla upeita käsitöitä sekä villatuotteita. Myös Saksasta tulee uusi kauppias, jonka tuotevalikoimasta löytyy salaatinkastikkeita, luomudippikastikkeita sekä mausteita.

 

Miten kauppiaat valitaan?

– Raatimme koostuu alan ammattilaisista, jotka ovat päivittäin tekemisissä käsityöläisten ja alan tapahtumien kanssa. Kentän tuntemus on meillä huipussaan, joten raaditus toimii varsin laadukkaasti.

 

Kuinka suuri osuus käsityötuotteista on kotimaista käsityötä?

– Kotimaan kauppiaiden tuotteiden tulee olla kotimaisia, se on peruslähtökohtamme.

 

Miten laatua valvotaan?

– Sekä järjestäjäorganisaatio että ohjausryhmä valvovat laatua läpi koko tapahtuman.

 

Paljonko Tampereen Joulutorilla on ollut kävijöitä?

– Meillä vierailee vuosittain 120 000–160 000 kuluttajaa.

 

Kuvapankkimme: tampereenjoulutori.fi/media

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: