Keskieurooppalaisia makuja Joulutorilla

30.10.13

Keskieurooppalaisen joulutorin herkut löydät läheltä, Tampereelta. Kansainväliset maut ovat pian aistittavissa Tampereen Joulutorilla, joka on tänä vuonna erityisen monipuolinen lähes 60 myyjän voimin. Viisi saksalaista kauppiasta tuovat Essenistä ja Chemnitzistä Joulutorille sinapit, kinkut, kastanjat ja mantelit.

Joulutorilla voi nauttia glühweinia eli hehkuviiniä, glögiä ja Pyynikin näkötornin kahvilan tuoreita munkkeja. Myynnissä on sekä saksalaisia että kotimaisia erikoismakkaroita bratwurstista alkaen. Torilta löytyvät myös suolaiset ja makeat ranskalaistyyppiset krepit, Lapin herkut, piparkakkutalot sekä Kultasuklaan ja Dammenbergin erikoissuklaat. Kalapuolen erikoisuuksia on Aarno Kiiskisen pyökillä savustettu kylmäsavulohi.

Myynnissä on runsaasti kotimaista käsityötä. Tuoteuutuuksia on useita kymmeniä.

 

Suomen tunnelmallisin joulutori järjestetään jo kuudennen kerran

Tampereen Joulutori on avoinna 5.–22.12.2013 Keskustorilla klo 10–19 joka päivä. Joulutorilla vierailee vuosittain 120 000–160 000 kuluttajaa. Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto Tampere-talossa tuo kaupunkiin lisäksi uusia vieraita ja erityisohjelmaa.

 

Lisätietoa:

Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen, puh. 0500 523232, rami.lehtinen(at)tampereenjoulutori.fi

Tampereen Joulutorin tiedottaja Kiti Saarinen, puh. 040 552 8696 kiti.saarinen(at)tampereenjoulutori.fi

Tampereen Joulutorin ohjausryhmän puheenjohtaja Juhani Pentinmäki, Tampereen kaupunki, puh. 050 554 5889

tampereenjoulutori.fi

Kuvavalikoima: tampereenjoulutori.fi/media

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: