Sinkun leipälaatikko ja muita uutuuksia Tampereen Joulutorilta

12.11.13

Torstaina 5.12. avautuvalla Tampereen Joulutorilla on mukana yli 50 kauppiasta. Laadukasta käsityötä ja persoonallisia lahjaideoita on tarjolla monipuolisesti.

Uutuustuotteita on useita kymmeniä, esimerkiksi EA-Designin Viola-kukkarolaukku, Ari Markkolan mortteli ja vino MUGI, Tapsor Sisal Woodin sinkun leipälaatikko, FinnLean glögipullon pussi, Koivukauhan kuviokaulin sekä Laseridean kalanperkauslauta.

Uutta Tampereen Joulutorilla ovat myös Ahdin tilan tuotteet kuten kärpässienipipot ja -jakkarat sekä Pajukannan tilan tuotteet kuten villalangat ja Anu Pentin kirjailemat lampaantaljat.

Tampereen Joulutorilla voi nauttia esimerkiksi glühweinia, paahdettuja manteleita ja kastanjoita, glögiä, riisipuuroa, tuoreita munkkeja sekä suolaisia ja makeita crépesejä. Joulutori järjestetään nyt kuudennen kerran.

Tampereen Joulutori on avoinna 5.–22.12.2013 Keskustorilla joka päivä klo 10–19.

www.tampereenjoulutori.fi

Facebook: http://fi-fi.facebook.com/tampereenjoulutori

Täysresoluutiokuvia tuotteista ja käsityöläisistä: tampereenjoulutori.fi/media

 

Idea sinkun leipälaatikosta tuli asiakkaalta

– Idea sinkun leipälaatikosta tuli suoraan asiakkaalta, Tapsor Sisal Woodin Toivo Tapaila kertoo.

– Käsityömessuilla viime vuonna osastolle tuli nuori, viehättävä nainen katsomaan itselleen leipien säilytykseen laatikkoa. Esittelin hänelle tuotteitamme, mutta tavallinen leipälaatikko oli aivan liian iso ja seuraava pienempi, sipulilaatikkomme, taas aivan liian pieni. Asiakas totesi harmissaan: 'Miksette tee sinkuille omaa leipälaatikkoa? Sellaista, johon mahtuisi paahtoleipä. Kun Tampereellakin on 7000 sinkkua, saatte tehdä heti 7000 laatikkoa.' Yllättyneenä lupasin. Hän taas lupasi tulla sellaisen hakemaan, Toivo Tapaila sanoo.

Sinkun leipälaatikko 46 €, Tapsor Sisal Wood,

Tampereen Joulutorilta 5.–22.12.2013. Joulutori on avoinna klo 10–19 joka päivä Keskustorilla.

 

Kuvat: tampereenjoulutori.fi/media

Lisätietoja ja käsityöläisten yhteystietoja:

Kiti Saarinen

Tiedottaja, Tampereen Joulutori

Puh. 040 552 8696

kiti.saarinen@tampereenjoulutori.fi

 

Rami Lehtinen

Tuottaja, Tampereen Joulutori

Puh. 0500 523 232

rami.lehtinen@tampereenjoulutori.fi

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: