Reinocaster soi -joululevy julkistetaan Tampereen Joulutorilla sunnuntaina 15.12.

12.12.13

Reinocaster soi -joululevy julkistetaan sunnuntaina 15.12.2013 Tampereen Joulutorilla yllätyskonsertissa klo 16. Konsertti pidetään Joulutorin omassa lämmitetyssä ohjelmateltassa, jonne mahtuu noin sata henkeä.
Joululevyllä Tampereen kitaralegendat esittävät tunnettuja jouluklassikkoja instrumentaaliversioina.

Levyllä esiintyy 11 huippukitaristia: Heikki Silvennoinen, Costello Hautamäki, Anton Äikäs, Jani Viitanen, Jimi Heikkinen, Juha Torvinen, Henrik Pääkkönen, Kalle Alatalo, Matthau Mikojan, Pauli Hanhiniemi ja Ari Kankaanpää. Levynjulkistustilaisuudessa esiintyvät ainakin Kalle Alatalo, Jimi Heikkinen, Ari Kankaanpää, Henrik Pääkkönen ja Anton Äikäs.

– Levy tehtiin, koska on mukava tehdä levyjä, varsinkin instrumentaalisellaisia! Ja totta kai piti päästä purkamaaan se valtava joulun riemu ja ilo ja herkkyys ja syvyys, kertoo Ari Kankaanpää.

Tuotto Reinocaster soi -kitarakokoelmasta menee tasapuolisesti TPV:n Auringonnousun joukkueelle ja perhekeskus Puhurin lapsille.

Tampereen Joulutori on avoinna 5.–22.12.2013 Keskustorilla klo 10–19 joka päivä.

tampereenjoulutori.fi

Mikä on Reinocaster?
Eletään 1700-luvun alkupuolta. Tuttilinnan luutunsoittaja ja vanhempi tutinkantaja Aulis Reinola pohtii, kuinka saisi soittoonsa enemmän voimaa, syvyyttä, tunnetta ja tuskaa. Ankaran, noin viisi vuotta kestäneen kehitystyön tuloksena Aulis rakentaa maailman ensimmäisen sähkökitaran, Reinocasterin – soittimen, jolla nämä ylevät tavoitteet olisivat saavutettavissa. Suuren unelmansa toteuduttua Aulis törmää vastoinkäymiseen, johon ei tunnu löytyvän ratkaisua, nimittäin vahvistinvalikoimaan, joka osoittautuu 1700-luvulla erittäin rajalliseksi, miltei olemattomaksi. Tämän vaikean ongelman edessä Aulis joutuu taipumaan ja kätkee keksintönsä aina vuoteen 2011 asti. Silloin hän katsoo, että aika on kypsä aloittaa tämän ylevän soittimen valmistaminen uudelleen.

Lisätietoa:

Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen, puh. 0500 523232, rami.lehtinen(at)tampereenjoulutori.fi

Täysresoluutiokuvia Tampereen Joulutorilta: tampereenjoulutori.fi/media

Levynkansi:
http://tampereenjoulutori.fi/files/images/kuvapankki/reinocaster_soi_tampereen_joulutori_968kt.jpg

--
Ystävällisin terveisin

Kiti Saarinen
Tiedottaja
Tampereen Joulutori
kiti.saarinen@tampereenjoulutori.fi
+358 (0)40 552 8696
www.tampereenjoulutori.fi
Kuvapankki: tampereenjoulutori.fi/media
http://fi-fi.facebook.com/tampereenjoulutori

Tampereen Joulutori
c/o Kiinteistötoimi
Frenckellinaukio 2 D
33101 Tampere

Tampereen Joulutori on avoinna 5.-22.12.2013 joka päivä klo 10-19.

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: