Tule esiintyjäksi Tampereen Joulutorille

03.11.14

Tampereen Joulutori valtaa Keskustorin 5.–22.12.2014. Joulutori on tänä vuonna erityisen monipuolinen yli viidenkymmenen myyjän voimin. Myyntikojujen läheisyyteen nousee jo tuttuun tapaan myös ohjelmalava ja esiintymisteltta, joiden ohjelman kokoaminen on alkanut. Haussa on joulun tunnelmaan sopivaa ohjelmaa: soittoa, laulua, tanssia ja pieniä näytelmiä. Esiintyjiksi etsitään sekä aikuisia että lapsia.
– Esiintymään ovat tervetulleita kaikki esiintyjät ja ryhmät, joilla on hieman esiintymiskokemusta, Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen sanoo. – Myös päiväkotiryhmät ja koululuokat ovat erittäin tervetulleita. Heille tarjoamme esiintymisen jälkeen piparit ja glögit Joulutorin ravintolassa.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään täyttämään ilmoittautumislomake osoitteessa www.tampereenjoulutori.fi/topnavi/esiintyjaksi tai ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ohjelmajoulutori@gmail.com .
Ilmoita esityksen luonne, kesto, tekniset tarpeet sekä mahdolliset esiintymispäivät tai ajankohdat. Esitykset vahvistetaan mahdollisimman nopeasti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätiedot:
Valtteri Laasonen
Ohjelmakoordinaattori
Puh. 045 122 6870

Rami Lehtinen
Tuottaja
rami.lehtinen@tampereenjoulutori.fi
Puh. 0500 523232
www. tampereenjoulutori.fi
http://fi-fi.facebook.com/tampereenjoulutori

Kuvia: tampereenjoulutori.fi/media

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: