Suurempana kuin koskaan

28.11.14

Tampereen Joulutori aukeaa perjantaina 5.12.2014 klo 10. Avajaisia vietetään klo 17–18. Lavalla esiintyvät juontajana toimiva Simo Frangén, Joulupukki, Saksan ystävyyskaupunki Chemnitzin ja Tampereen pormestarit, Tero ja Jere Harjunniemi -duo sekä Adele Laurén & Ville Koivula -duo.

Joulutorilla tapahtuu joka päivä 5.–22.12.
– Ohjelmisto näyttää parhaalta koskaan, Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen sanoo.
Tulossa on energiaa, uusia kasvoja ja tuttuja yleisön suosikkeja sekä palkittuja tekijöitä. Lavalla nähdään esimerkiksi Helmi Hollström, Sonia Bardet, Eva Grace & The Second Chance Ensemble, viihdekuoro Cantarelli ja Johanna Debreczeni. Tiedossa on myös esimerkiksi perinteinen tiernapoikanäytelmä neljän nuoren naisen ilolla ja energialla sekä teatteritaideryhmän nuorten jouluimproa. Hatanpään lukion musiikkiteatteriesitys Vuosisatojen joulu puolestaan vie railakkaalle 60-luvulle, jossa joululaulujen lisäksi iskelmä imaisee mukaansa. Lastenpäivää vietetään lauantaina 13.12. Ohjelmisto: http://tampereenjoulutori.fi/ohjelma

Herkkuja joka makuun
Uusi aluekartta on julkaistu Joulutorin sivuilla.
– Kasvamme taas, Rami Lehtinen kertoo. – Joulutori kehittyy moniltakin osin. Osana suurta Joulutoria Pyynikin näkötornin munkkikahvila, Herkkuja Lapista ja Tredun grillikahvila sekä marsipaania, manteleita ja bratwurstia myyvät saksalaiskauppiaat muodostavat foodmarket-tyyppisen alueen.

Glühwein-ravintola Ohranjyvässä myydään hehkuviinin ja tamperelaisen Klökin lisäksi mm. suolaisia ja makeita kreppejä. Joulutorin nimikkokahvin valmistaa Tampereen Paahtimo. Joulutorille uutta elintarviketarjontaa tuovat Nordic Gourmet, kasviskahvila MimiBo Cafe sekä Laitilan Leipä S. Heinonen Oy.

Kotimaista laatukäsityötä, uusia ideoita
Joulutorin käsityöläisten valtavaan tuotevalikoimaan kuuluvat laadukkaat käyttöesineet, koristeet, korut, lahjat ja lelut. Joukossa on myös asiakkaiden pyynnöstä toteutettuja tuotteita sekä erilaisia hyvän mielen lahjoja.
Uusia käsityöläisiä edustavat Karjalan Kauniit Puukorut ja Kuutoset Miten Vain sekä Mummola Lahjapuoti -mökissä toimiva Maheka Design.
Yhdistyksistä uusia ovat Suomen Punaisen Ristin Tampereen osaston vapaaehtoistoiminnan keskus Tampuri sekä Naisten Pankki.

Seppä takoo pajallaan
Seppä Antin Pajalla voi seurata vapaata taontaa ja portin valmistusta maanantaista torstaisin klo 12–18. Perjantaista sunnuntaihin klo 12–17 on teemallisia työnäytöksiä: perjantaisin kirveen taontaa, lauantaisin ruusun taontaa ja sunnuntaisin valunäytöksiä.

Kaikki 58 toimijaa Joulutorin aluekartalla:
http://tampereenjoulutori.fi/files/documents/lomakkeet_2014/tampere_joulutori_aluekartta_kauppiaat_2014.pdf


Tampereen Joulutori Keskustorilla 5.–22.12.2014, avoinna ma–la klo 10–19, su 12–19. Itsenäisyyspäivänä 6.12.2014 avoinna klo 12–20.

Kuvia esiintyjistä, tuotteista ja Joulutorista kuvapankissa: tampereenjoulutori.fi/media

Lisätietoa:
Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen, puh. 0500 523232
rami.lehtinen@tampereenjoulutori.fi
Tampereen Joulutorin tiedottaja Kiti Saarinen, puh. 050 5299 652
kiti.saarinen@tampereenjoulutori.fi
Tampereen Joulutorin ohjausryhmän puheenjohtaja Juhani Pentinmäki, Tampereen kaupunki, puh. 050 554 5889

tampereenjoulutori.fi/
www.facebook.com/tampereenjoulutori?ref=hl

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: