Tampereen Joulutori hakee esiintyjiä

17.09.15

Tampereen Joulutori valtaa Keskustorin 4.–22.12.2015. Joulutori esittelee jälleen kerran laajan ja laadukkaan joukon käsityöläisiä Pirkanmaalta, muualta Suomesta sekä ulkomailta. Myyntikojujen läheisyyteen nousee perinteinen ja tunnelmallinen ohjelmalava. Haussa on joulun tunnelmaan sopivaa ohjelmaa: soittoa, laulua, tanssia ja pieniä näytelmiä.


Esiintyjiksi etsitään sekä aikuisia että lapsia. Kaikki ryhmät tai yksittäiset esiintyjät, joilla on hieman esiintymiskokemusta, ovat tervetulleita esiintymään Tampereen Joulutorille. Myös päiväkotiryhmät ja koululuokat ovat erittäin tervetulleita. Heille tarjotaan esiintymisen jälkeen piparit ja glögit Joulutorin ravintolassa.


– Kiinnostus Joulutorilla esiintymistä kohtaan on kasvanut vuosittain, Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen sanoo. – Laadukas tekniikka ja tunnelmallinen esiintymislavamme ovat valmiina ottamaan vastaan innokkaita esiintyjiä. Etsimme myös esiintyjiä, jotka voisivat tuoda tunnelmaa esiintymislavan ulkopuolelle, vaikkapa suihkulähteen ympärille tai mökkikylän raitille.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään täyttämään ilmoittautumislomake Joulutorin kotisivuilla tai ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ohjelmajoulutori@gmail.com . Ilmoita esityksen luonne, kesto, tekniset tarpeet sekä mahdolliset esiintymispäivät tai ajankohdat. Esitykset vahvistetaan mahdollisimman nopeasti ilmoittautumisjärjestyksessä.


Lisätiedot:
Rami Lehtinen
Tuottaja
Puh. 0500 523 232


Jonna Turkka
Tampereen Joulutori
jonna.turkka@tampereenjoulutori.fi
Puh. 045 108 4801

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: