Joulutori hakee esiintyjiä

28.09.17

Vapaaehtoisohjelmaa haussa

Joulutori kutsuu jo perinteiseen tapaan vapaaehtoisryhmiä esiintymään ja nauttimaan Joulutorin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Esiintyjiksi etsitään esimerkiksi tiernapoikia, harrastekuoroja, näytelmäharrastajia, laulajia ja yksittäisiä esiintyviä taiteilijoita ikään katsomatta.

Edelleen haluamme panostaa Joulutorin tunnelman monipuolisuuteen ja tuoda sen entistä lähemmäksi ihmisiä – esiintyjiä haetaan myös Joulutorin alueelle, vaikkapa suihkulähteen ympärille tai mökkikylän raitille.

- Joulutorilla esiintyminen on takuulla ikimuistoinen kokemus, kertoo Tampereen Joulutorin tuottaja Rami Lehtinen. – Tarjoamme laadukkaat tekniset puitteet ja hyvän tilaisuuden saada esiintymiskokemusta. Joulutorin lavalta voi välittää sitä oikeaa Joulun tunnelmaa, yhteistä jakamista.

Kaikki ryhmät tai yksittäiset esiintyjät, joilla on hieman esiintymiskokemusta, ovat tervetulleita esiintymään Tampereen Joulutorille. Myös päiväkotiryhmät ja koululuokat ovat erittäin tervetulleita. Heille tarjotaan esiintymisen jälkeen piparit ja glögit Joulutorin ravintolassa. Laita meille ehdotuksesi jouluisesta esityksestäsi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Halukkaita esiintyjiä ja ryhmiä pyydetään täyttämään ilmoittautumislomake Joulutorin kotisivuilla tai ottamaan yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ohjelmajoulutori@gmail.com

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: