Joulutori avaa porttinsa lauantaina klo 11

27.11.17

Jo kymmennettä kertaa järjestettävä Tampereen Joulutori avataan lauantaina 2. joulukuuta. Joulutori on avoinna klo 11.00 ja ostoksia voi tehdä aina iltaseitsemään asti. Löydät upeita ja laadukkaita käsitöitä yli 50 mökistä. Joulutorilla on nyt jo 6 Tonttulamökkiä, joissa on vaihtuvia kauppiaita. Kannattaa siis vierailla useamminkin!

Avajaislauantaina sekä Joulutorin ajan perjantaisin ja lauantaisin Joulutorin Glögiravintola on avoinna klo 20.00 asti. Munkkikahvila on avoinna avajaispäivänä klo 11-19 ja siitä eteenpäin Joulutorin ajan klo 10-19.

Avajaisjuhla on 2.12. klo 17.00 alkaen Joulutorin omalla ohjelmalavalla. Tapahtuman avaa Tampereen kaupungin pormestari Lauri Lyly, jonka jälkeen lavalle saapuu illan päätähti Joulupukki. Avajaisten tähtivieraana on Mieskuoro Laulajien seniorit pienryhmä sekä tämän vuoden Iskelmä Finlandialla palkittu Markku Aro. Avajaiset juontaa Tarja Jykylä.

Päivän ohjelmaan kuuluu myös Joulutorin oma karuselli klo 11-19 (tauolla 14-14.45).

Tervetuloa!

Aito joulu alkaa elämyksestä!

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: