Joulutorille uutuus! Ruokatori 23.12.

09.09.19

Kuluttajat ovat toivoneet jo vuosia, että Joulutori jatkuisi pidempään. Tähän kysyntään pyrimme nyt vastaamaan avaamalla ilmoittautumisen Joulutorin Ruokatorille 23.12. klo 10-18

Tervetulleita ovat esim. lähituottajien tuotteet, jouluiset juomat, makeiset, leivonnaiset, liha- ja kalatuotteet, luomutuotteet, Tampereen seudun pienet elintarviketuottajat, luokkaretkirahaa keräävät koululuokat jne.

Hinnat (hintoihin lisätään alv 24 %). Muita kuluja ei tule.

Mökki A 95 €
soveltuu elintarvikkeiden myyntiin. Mökissä on kylmätiskit 2 kpl, siivouskomerot ja juokseva vesi.

Mökki B 80 €
Ainoastaan pakattuja elintarvikkeita (ei siis pakkaamattomia liha, -tai maitotuotteita), kuten leipomotuotteita.

Mökki C 75 €
Kuten mökki B

Mökki D 80 €
Mökissä on sähköt, mutta ei lämmitystä, hyllyjä eikä valaistusta.

Mökki N 80 €
Mökeissä on puhdistettavat pinnat, siivouskaapit, pesuallas (kantovedellä) roiskesuojat sekä mahdollisuus kaasun käyttöön. Soveltuu myös elintarvikkeiden (liha, maito, kala, grillituotteet) myyntiin.

Mökkeihin ja niiden varusteluun pääset tutustumaan tästä linkistä http://tampereenjoulutori.fi/topnavi/joulutorikauppiaaksi/mokkien-info

Mikäli haluat varata paikan, se onnistuu Joulutorin sivujen ilmoittautumislomakkeella tästä linkistä http://tampereenjoulutori.fi/topnavi/joulutorikauppiaaksi . Lisää Erityistoivomukset/maininta erikoisrakenteista- kohtaan ”Ruokatori 23.12.”

Ruokatori toteutetaan, mikäli saamme 10-15 tuottajaa mukaan. Ilmoittautuneille tiedotetaan hyvissä ajoin (syyskuun loppuun mennessä) tapahtuman toteutumisesta.

Pyrimme järjestämään kauppiaille maksuttoman pysäköinnin Laukontorille.

Lue Moro-lehden juttu aiheesta! https://www.aamulehti.fi/a/60ee84ec-8828-49dc-a4ea-e0b8986447b7?c=1526537886088

 
Yhteistyökumppanit

  

Järjestäjä

Alueyhteistyökumppanit

 

Event Company
webdesign by
Jabadabaduu

Palautteet Tampereen joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi. On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!

Vapaa
palaute:
Nimi:
Puhelin:
Email: