Joulu Tampereen keskustassa

Joulutorin vierailun yhteyteen voi nyt helposti rakentaa varsinaisen elämysmatkan.

Ohjelmaa löytyy läheltä vaikka useammalle päivälle!

Kokoa näistä ikimuistoinen jouluohjelma:

 

Laikun joulun ajan ohjelmat

Laikun toiminnasta vastaa Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, mutta talossa majailee vakituisesti myös lukuisia muita toimijoita ja ohjelmistoa rakentavat sadat tapahtumajärjestäjät ja esiintyjäryhmät.
Lue lisää Laikun tapahtumista tästä.

Tallipihan joulu

Kauniit puutalot kätkevät sisäänsä ihanat puodit, jotka ovat tulvillaan nähtävää ja ostettavaa. Nostalgisessa kahvilassa tuoksuu glögi ja vastaleivotut leivonnaiset. Suklaapuodissa hyllyt notkuvat suussasulavia herkkuja. Tallin joulu eläimineen ja soma karuselli kutsuvat pikkuväkeä jouluiselle pihalle. Vanhan tallin tiloissa on koko joulun ajan tunnelmallinen Hohde joulukauppa.
Tutustu tarkemmin Tallipihaan tästä.

G Livelab

G Livelab tarjoaa aivan uudenlaisen elävän musiikin kokemuksen, jonka ytimessä ovat laadukas ja laaja-alainen ohjelmisto, huippuluokan äänentoisto sekä viihtyisän ilmapiirin luova moderni design. G Livelabissa kansainvälisten ja kotimaisten kärkiartistien keikat koetaan parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, musisoi lavalla sitten herkkävireinen jousikvartetti, kovaääninen rock-bändi tai mitä tahansa siltä väliltä.
Tutustu G Livelabin ohjelmistoon tästä.

Tampereen Teatteri

Tampereen Teatteri on Suomen vanhimpia taidelaitoksia ja on toiminut alusta alkaen ammattiteatterina. Tamereen Teatterin ohjelmistosta löydät jouluista tunnelmaa. Saiturin joulu palaa taas joulukaudeksi 2021. Ohjelmistossa silloin jo 10. vuotta!
Tutustu ohjelmistoon tästä.

Tampereen Kauppahalli

Tampereen Kauppahalli on koko kaupungin sydän. Ydinkeskustassa, Kauppakorttelin sydämenä toimiva Tampereen kauppahalli on monen mielestä kaunein katettu elintarvikehalli. Kauppahallissa järjestetään myös ohjelmaa! Kauppahallin tapahtumat ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.
Kauppahallin nettisivuille pääset tästä.

Hyödyllisiä sovelluksia ja linkkejä matkailijoiden käyttöön:

Tampere.Finland -sovellus

  • Sovellus sisältää muun muassa reittiopastuksen, joukkoliikenteen reitit ja aikataulut, parkkihallien vapaat pysäköintipaikat, Tampereen tapahtumakalenterin sekä Tampere Tunnetuksi Passin. Tampere.Finland -sovelluksen voi ladata maksutta Googlen Play Storesta ja Applen App Storesta.

Latauslinkit:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.visittampere.tamperefinland

iOS: https://itunes.apple.com/fi/app/tampere-finland/id1451052639?l=fi

Joulu Tampere -sivusto

  • Tampereen joulun sivu, josta löydät ohjelmat, tapahtumakalenterin sekä Joulu Tampere lehden.

Joulu Tampereen nettisivut löydät tästä.