Joulun taikaa ja monipuolisia elämyksiä Tampereen Joulutorilla

Joulunaika on aivan erityinen hetki, jolloin voimme pysähtyä hetkeksi ja kääriytyä lämpimään joulun tunnelmaan. Joulutorin myötä kaupunkimme kietoutuu jouluiseen loistoon ja sydämemme täyttyvät yhteisestä ilosta.

Tänä vuonna kaupungin perinteikäs Joulutori laajentaa toimintaansa, ja Joulutorilla voikin tutustua kotimaisten tuotteiden lisäksi esimerkiksi ukrainalaisiin käsitöihin. Monipuolinen ohjelma kuoroineen, lapsiryhmineen, harrastajineen ja tähtiartisteineen tarjoilevat jokaiselle jotakin. Aivan kuten tarjoilee myös tapahtumien ja elämysten kotikaupunkimme laajemminkin.

Joulutorilla on tekemistä ja kokemista, sekä esimerkiksi inspiraatiota lahjaideoiksi. Näiden lisäksi muun muassa Glögiravintola ja Munkkikahvila mahdollistavat hetken pysähtymiselle ja herkuista nauttimiselle.

Katsellessamme joulun valojen syttymistä voimme tuntea sen taian, joka valaisee pimeimmänkin talvi-illan. Kuten enkelitkin ensin lauloivat paimenille, maassa on nyt rauha, kun Jeesus meille armon toi.

Toivotan teille kaikille hyvää joulun aikaa, täynnä lämpöä, iloa ja yhteisöllisyyttä. Olkaa läsnä hetkessä, nauttikaa toistenne seurasta ja antakaa jouluvalon loistaa.

Kalervo Kummola
Tampereen pormestari

IMG_20231117_132305