Joulutori avoinna tunnin pidempään 18.-19.12.

Tampereen Joulutori on avoinna perjantaina ja lauantaina 18.-19.12. tunnin pidempään eli iltakahdeksaan. Muina päivinä Joulutori on avoinna kello 11-19. Glögiravintola palvelee joka päivä kello 11-20 ja Munkkikahvila klo 10-19. 

Perjantai ja lauantai ovat olleet suosituimmat vierailupäivät Joulutorilla, joten ruuhkahuippujen tasaamiseksi aukioloa pidennettiin. Joulutorilla on otettu hyvin huomioon koronarajoitusten edellyttämät turvallisuusohjeet. Käytäviä on levennetty ja maskien käyttöä suositellaan.  Jotta kaikkien olisi turvallista nauttia Joulutorin tunnelmasta, asiakasmäärää valvotaan. Tarvittaessa portit suljetaan ja valvojat päästävät torille lisää asiakkaita vasta kun se on asiakasmäärän puolesta turvallista. 

Joulutorin alueella sijainnut Hämeenkadun ja Aleksis Kiven kadun kulmauksen jalkakäytävä siirtyy mökkikylän ulkopuolelle, mikä sujuvoittaa torilla liikkumista ja yleisömäärän hallintaa.  

Viikonloput ja illat ovat Joulutorilla ruuhkaisinta aikaa, joten ostosten tekeminen ja jouluisesta tunnelmasta nauttiminen ilman tungosta onnistuu parhaiten arkipäivisin päiväaikaan. Joulutori on avoinna 22.12. asti. Tulethan Joulutorille ainoastaan terveenä.