Juhlatunnelma syttyy Joulutorilla

Korona on pakottanut meidät etsimään turvallisia ja uusi keinoja nauttia tutuista perinteistämme. Vaikeinakin hetkinä meitä on yhdistänyt mutkattomuus ja yhdessä tekeminen.

Tamperelainen rento asenne ja mutkattomuus ovat auttaneet sopeutumaan uuteen arkeen. Se on yhteinen vahvuutemme. Tunnelmallisten tiilirakennusten katveissa on aina syntynyt uusia ideoita.
Niin on nytkin. 

Kaupunkiimme yhdistyvät mielikuvat rohkeudesta ja uutta luovasta ilmapiiristä.

Perinteeksi muodostunut Joulutori aukeaa tänä vuonna tuttuun tapaan, mutta turvallisin uusin järjestelyin. Esimerkiksi jokaisessa mökissä on turvapleksi myyjän ja asiakkaan välissä.

Vuodesta 2008 alkaen Tampereen Keskustorille on rakentunut jouluinen käsityöläisten, myyjien ja ravintoloiden kylä.

Sen tunnelma on tuttu, vaikka järjestelyissä on huolehdittu ensisijaisesti turvallisuudesta.  Mantelit, glögituoksut, kädentaitojen tuotteet ja herkut sytyttävät joulutunnelman ja ilahduttavat.

Valokoristelut, havut ja ilmassa leijuvat tutut tuoksut piristävät kävijöitä. Samalla se on yksi tämän vuoden harvoista tapahtumista, joissa 80 käsityöläistä voi esitellä ja myydä aitoja kotimaisia tuotteitaan.

Joulutorin tapahtumalavan runsas ohjelmisto toteutetaan poikkeuksellisesti pienimuotoisena, mutta yhtä sykähdyttävänä.

Tori tulvii joulutuoksuja ja tarjoaa ajassa pysyviä perinteitä, jotka sytyttävät meissä joulun odotuksen. Tätä kannattaa tulla aistimaan, hieman kauempaakin!

Mukavaa joulunaikaa toivottaen
Lauri Lyly
Tampereen pormestari

Lauri Lyly
Tampereen pormestari

 

t-temp-1