Joulutorin tarinasta tehdään kirja. Jaa muistosi, se saattaa päätyä kansien väliin!

Joulutori-selfie

Sinä ja hetki Joulutorilla

Joulutorin alkuvuosista 2008–2020 tehdään iloista kirjaa: Ihania Joulutarinoita, johon kaivataan jouluisia ilmeitä ja kohtaamisia, sellaista iloista joulua.

Joulutorin aikaan otetaan Keskustorilla valtavasti kuvia ja selfieitä; vallan suosittu kuvauspaikka on  punaisen pallon edessä, paljon myös joulukuusen, portin, sinisen suihkulähteen tai pukin kanssa.

Onko Sinulla itsestäsi tai kavereiden kanssa otettuja iloisia poseerauksia tai selfie-kuvia Joulutorilta? Oletko jo sitä sukupolvea, joka on vieraillut Joulutorilla ensin vanhempiensa kanssa ja sittemmin omien lasten kanssa? Kerro meille tarinasi, laita mukaan kuva/ kuvat ja lähetä osoitteeseen:

mikko.narhi@traff.fi tai 0407053183. Liitä mukaan henkilöiden nimet, vuosiluku, kuvan ottajan nimi ja onko kaikilta lupa julkaista kuva Ihania Joulutarinoita -kirjassa tai sen esittelyssä.

Lähetä myös pieniä tarinoita pienten tai isojen ihmisten suusta; kommentteja Joulutorista, kauppiaista, joulunvietosta, jouluruoista, kojuista, lahjoista, lauluista, vaatteista jne.

 

 

iglu-ja-pallo