Tervetuloa uusille kotisivuillemme!

Sivut on nyt uudistettu helppokäyttöisiksi, näyttäviksi ja paremmin toimiviksi.  Täältä löydät tarvitsemasi tiedot vuoden 2019 ohjelmasta, kauppiaista ja esiintyjistä. Some-seinällä pysyt ajan tasalla Joulutorin tapahtumista ja tunnelmasta.

Sivut päivittyvät nyt tasaisesti aina tapahtuman alkuun saakka. Käsityöläistemme upeat tuotteet esitellään Kauppiaat osiossa omilla sivullaan.

Ohjelma päivittyy ja sitä on helppo seurata Ohjelma sivulla joko päivä kerrallaan tai vaikka koko ohjelma kerrallaan näytöllä.

Joulutorista on muodostunut viime vuosina suosittu kuvauskohde sosiaalisen median eri alustoille. Facebook, Instagram, Twitter ja uudet pikaviestipalvelut välittävät parasta joulun tunnelmaa. Kuvat kannattaa jatkossakin jakaa Joulutorin tunnisteella #tampereenjoulutori. Järjestämme tapahtuman aikana erilaisia kisoja, joihin Sinunkin kuvasi voivat osallistua. Suosituimpiin kuvauskohteisiin tulee tunnistetaulut tästä muistuttamaan. Muista seurata ajankohtaisia kuulumisiamme facebook- ja instagram -sivuiltamme.

Tervetuloa sivuillemme jakamaan Joulun tunnelmaa!