tampere-xmas-market1920x825-5

Esiintyjäksi

Tonttuleikki, joulukuvaelma, teatteri-, laulu-, tanssi- tai musiikkiesitys? Haluatko esiintyjäksi Joulutorille?

Estradi on nyt vapaa. Ehdota ohjelmanumeroa!

Ohjelmaehdotukset ovat tervetulleita niin aloittelevilta kuin kokeneemmiltakin harrastajaesiintyjiltä tai ryhmiltä. Ohjelmanumeroiden toivottu kesto on alle 10 minuuttia. Ohjelman esittämisestä ei makseta erillistä korvausta, mutta Joulutorilla esiintyminen on oiva tilaisuus päästä esille ja saada tunnettuutta itsellesi tai ryhmällesi. Haussa on sekä päivä- että iltaohjelmaa.

Joulutorilla on pieni esiintymislava (n. 3 x 4 m), valaistus ja tekniikka ( 1,2 kW PA, 3 kpl Shure SM58 solistimikrofoneja, 2 kpl Rode M5 MP kondensaattorimikrofonit, 2 x Opera Live monitorit) sekä teknikko paikalla tarvittaessa. Mahdollisiin back line lisätoiveisiin emme valitettavasti pysty vastaamaan. Lavalla ei ole lämmitystä, joten pukeudu sään mukaisesti!

Tiedustelut:

Email: info(ät)tampereenjoulutori.fi

Mikäli ryhmästäsi on olemassa promootiokuva/kuvia, lähetä 1-2 kuvaa (mahdollisimman isona tiedostona) ystävällisesti sähköpostiosoitteeseen: ohjelmajoulutori@gmail.com

Esitykset vahvistetaan mahdollisimman nopeasti ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi pian. Voit hakea esiintyjäksi Joulutorille alla olevalla hakemuksella.

Hae esiintyjäksi

* = Pakollinen kenttä.

    Esiintyjän tai esiintyjäryhmän yhteystiedot

    Ohjelmanumero

    Esiintyjä / Esiintyjäryhmä

    Mahdolliset rekvisiitat

    Ajankohta