Skip to content
tampere-xmas-market1920x825-3

Ilmoittautuminen Tonttulakauppiaaksi

TONTTULA MÖKIT (mökki B)

Tonttula päivämyyntipaikat ovat muiden myyjien tapaan mökeissä. Mökin voi vuokrata minimissään kolmeksi päiväksi. Tonttula mökki on tyyppiä B. Mökissä on valmiina perussomistus, mutta omia somisteita saa tuoda ja se on toivottavaaakin.

Viikonloppuina (la-su) tuotevalikoimaan kiinnitetään erityistä huomiota. Etusijalla ovat itse käsin tehdyt pirkanmaalaiset käsityötuotteet. Arkipäivinä paikan varanneet käsityöläiset ovat etusijalla viikonloppujen myyntipaikoille.

Tarvittaessa on tuotteiden kuvat ja hinnat lähetettävä järjestäjälle etukäteen hyväksyttäviksi.
Teollisesti valmistetut tuotteet sekä ns. kirpputorituotteet eivät ole sallittuja.

Mikäli kauppias tulee valituksi, on ilmoittautuminen sitova. Myyjä sitoutuu noudattamaan tapahtuman osanottoehtoja sekä mahdollisia erikseen annettavia ohjeita. Vuoden 2020 osanottoehdot päivittyvät tälle sivulle viimeistään syksyllä 2020.

Jos olet ensimmäistä kertaa tulossa Tonttula mökkiin, rekisteröidy kauppiaaksi Event Companyn sivustolla. Rekisteröitymisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Paikkavuokrat

Hinnat päivittyvät tälle sivulle kesään 2020 mennessä.

Minkä kokoisia mökit ovat? Miltä mökit näyttävät sisältä ja ulkoa? Voiko mökkejä somistaa itse?

Mökkien tarkemmat infot löytyvät täältä (Mökki B) https://visittampere.fi/ammattilaiset/tapahtumajarjestajille/palvelut/tapahtumamokit/

 

Scroll To Top