tampere-xmas-market1920x825-3

Ilmoittautuminen Tonttulakauppiaaksi

Tampereen Joulutorin päivämökki Tonttulat lunastettavissa elokuussa 2021

Avaamme neljän Tonttula –mökin lunastuksen elokuun 2021 aikana.  Tämän jälkeen kaikki Tonttula mökit ovat vapaasti lunastettavissa niille käsityöläisille, jotka ovat rekisteröityneet kauppiaaksi Event Companyn verkkokauppaan ja ovat saaneet lunastusoikeuden Tonttula-mökkiin. Ilman rekisteröitymistä ja lunastusoikeutta paikan lunastus ei onnistu.

Verkkokaupassa lunastus suoritetaan loppuun saakka maksamalla tehty varaus kassalla (yleisimmillä maksutavoilla). Paikkaa ei siis voi erikseen varata ja maksaa myöhemmin.

Mikäli et ole rekisteröitynyt kauppiaaksi, tee se osoitteessa https://eventcompany.fi/rekisteroidy/ . Raatimme tutkii rekisteröitymisesi ja päättää lunastusoikeudesta muutamassa päivässä, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä.

Tonttula päivämyyntipaikat ovat muiden myyjien tapaan mökeissä. Mökin voi vuokrata minimissään kolmeksi päiväksi. Tonttula mökki on tyyppiä B. Mökissä on valmiina perussomistus, mutta omia somisteita saa tuoda ja se on toivottavaaakin.

Viikonloppuina (la-su) tuotevalikoimaan kiinnitetään erityistä huomiota. Etusijalla ovat itse käsin tehdyt pirkanmaalaiset käsityötuotteet. Arkipäivinä paikan varanneet käsityöläiset ovat etusijalla viikonloppujen myyntipaikoille.

Tarvittaessa on tuotteiden kuvat ja hinnat lähetettävä järjestäjälle etukäteen hyväksyttäviksi.
Teollisesti valmistetut tuotteet sekä ns. kirpputorituotteet eivät ole sallittuja.

Mikäli kauppias tulee valituksi, on ilmoittautuminen sitova. Myyjä sitoutuu noudattamaan tapahtuman osanottoehtoja sekä mahdollisia erikseen annettavia ohjeita. Vuoden 2021 osanottoehdot löytyvät täältä TAMPEREEN JOULUTORI OSANOTTOEHDOT 2021

Paikkavuokrat

Hinnasto löytyy täältä elokuussa 2021. HInnat pysyvät ennallaan vuoteen 2021 verrattuna.

Minkä kokoisia mökit ovat? Miltä mökit näyttävät sisältä ja ulkoa? Voiko mökkejä somistaa itse?

Mökkien tarkemmat infot löytyvät täältä (Mökki B) https://visittampere.fi/ammattilaiset/tapahtumajarjestajille/palvelut/tapahtumamokit/