Skip to content
tampere-xmas-market1920x825-3

Ilmoittautuminen Tonttulakauppiaaksi

TONTTULA MÖKIT (mökki B)

Tonttula päivämyyntipaikat ovat muiden myyjien tapaan mökeissä. Mökin voi vuokrata minimissään kolmeksi päiväksi. Tonttula mökki on tyyppiä B. Mökissä on valmiina perussomistus, mutta omia somisteita saa tuoda ja se on toivottavaaakin.

Varaustilanteen ja vapaat ajankohdat eri Tonttula -mökeissä näet tästä linkistä

Viikonloppuina (la-su) tuotevalikoimaan kiinnitetään erityistä huomiota. Etusijalla ovat itse käsin tehdyt pirkanmaalaiset käsityötuotteet sekä arkipäivinä paikan varanneet käsityöläiset.

Tarvittaessa on tuotteiden kuvat ja hinnat lähetettävä järjestäjälle etukäteen hyväksyttäviksi.
Teollisesti valmistetut tuotteet sekä ns. kirpputorituotteet ovat kiellettyjä

Mikäli kauppias tulee valituksi, on ilmoittautuminen sitova. Myyjä sitoutuu noudattamaan tapahtuman osanottoehtoja sekä mahdollisia erikseen annettavia ohjeita.

Lataa tästä TAMPEREEN JOULUTORI OSANOTTOEHDOT2019

Jos olet ensimmäistä kertaa tulossa Tonttula mökkiin, rekisteröidy kauppiaaksi Event Companyn sivustolla. Rekisteröitymisen jälkeen olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Paikkavuokrat

Arkipäivät (maanantai - perjantai): 80,00 € + alv 24%

Viikonloput (lauantai - sunnuntai): 98 € + alv 24%

Minkä kokoisia mökit ovat? Miltä mökit näyttävät sisältä ja ulkoa? Voiko mökkejä somistaa itse?

Mökkien tarkemmat infot löytyvät täältä (Mökki B) https://visittampere.fi/ammattilaiset/tapahtumajarjestajille/palvelut/tapahtumamokit/

Kauppias-infosta löydät vuoden 2019 ohjeistuksen kauppiaille (rakennus-aikataulut, ajo-ohjeet, mökkien somistus ym. tärkeät tiedot). KAUPPIASINFO 2019 TAMPEREEN JOULUTORI

Scroll To Top