joulutorikuva

Herkkuja Lapista

Mökki 33

Tampereen Joulutorin Herkkuja Lapista-mökissä on tarjolla lappilaisia herkkuja niin lahjoiksi kuin omiin joulupöytiinkin. Myymme monen pienen lappilaisen yrityksen tuotteita.

Tuotteiden valmistuksesta
Pohjoisen yöttömässä yössä kasvaa puhtaita, aromikkaita raaka-aineita lappilaisiin herkkuihin. Suurin osa tuotteista on valmistettu täysin ilman keinotekoisia väri-, aromi- tai säilöntäaineita. Lappilaisten yrittäjien vuosia jatkuneen tiiviin yhteistyön vuoksi osaamme kertoa, mistä ja kenen käsien kautta tuotteet ovat myyntiimme tulleet.

Poro – pohjoisen herkku
Poronlihan ominaisuuksia ovat hienosyinen ja vähärasvainen liha. Poro on lisäksi varsinainen vitamiinien ja hivenaineiden paketti, sillä sen ruokavalio ja elinympäristö antavat lihalle herkullisen riistan maun lisäksi myös latauksen hyviä ravintoaineominaisuuksia.

Juhlahetkeesi
Käsityönä tehdyt ja lisäaineettomat marmeladimakeiset, luonnon marjoista hyytelöt ja hillot, makusiirapit, yrtti- mausteet-, teet ja suolat uutuutena matsutakesuola ja marjajauheita. Poronlihaa pakasteena, säilykkeinä sekä jalosteina lisäksi karhunliha- ja villisikasäilyke. Pudasjärvellä valmistetaan jälleen aitoa pohjoisen leipäjuustoa. Leipäjuuston kanssa tarjoiltavaksi sopii herkullinen Lapin Jängän kastike, joka on paseeratusta hillasta valmistettu luomutuote. Lapin Kuohujuomat mustikka-mesiangervo, hilla sekä uutuutena puolukka- karpalo- ja kuusenkerkkä jotka sopivat koko perheelle juhlamielen kohottajaksi. Kalasäilykkeitä Kuusamosta mm. savustettu ahven, muikku ja hauki

Lahjaksi
Tuotevalikoimistamme löytyy myös pieniä lahjoja, joko valmiita pakkauksia tai oman mielen mukaan sisältöä muokaten.