Skip to content
P27A8850_m1.1(1)

Irene Partanen

Mökki 16

Kalakukkoihin erikoistunut leipomo Kuopiossa

Kalakukkoleipomo Irene Partanen on Kuopiossa sijaitseva leipomo, joka on erikoistunut leipomaan Suomen parhaat kalakukot.

Lisäksi valmistamme muut herkulliset leivonnaiset, kuten pullat, viinerit, munkit ja lihapiirakat. Kaikki tuotteemme tehdään perinteitä kunnioittaen laadukkaista ja paikallisista raaka-aineista.

Kalakukkomme ovat maailmankuuluja

Kokeneiden ja taitavien leipurien käsistä leipomollamme syntyy todellisella ammattitaidolla mualimankuulut kalakukot, jotka ovat todella herkullisia ja käyvät kaupaksi niin Kuopiossa kuin muuallakin, kun kierrämme liikkuvan myyntikojun kanssa ympäri maata myymässä maistuvia tuotteitamme. Muita tuotevalikoiman vetonauloja ovat piirakat ja munkit. Kuopion torilla myymme superhyviä lihapiirakoita, Kauppahallissa taas tarjolla on leivonnaisia, pullia ja pasteijoita – tervetuloa herkuttelemaan!

Mainiot makuelämykset odottavat

Kun kaipaat mainioita makuelämyksiä, Kalakukkoleipomo Irene Partasen suussa sulavat tuotteet ovat oiva ratkaisu juuri tähän tarkoitukseen. Poikkea siis Tampereen Joulutorille ostamaan herkkuja.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä (050 370 4979) ja tehdä omia tilauksiasi!

Kurkkaa nettisivuillemme tästä.

Scroll To Top