Skip to content
20191031_110213b2 (1)

CANDAVON

Tonttula 3 (mökki 34)

12.-22.12.2019

CANDAVON (1.11. 2018 asti Savella T:mi) on yhtä kuin minä, Marketta (Marke) Auvinen. Olen valmistanut kynttilöitäni jo lähes 25 vuotta, mutta nyt olen ensimmäistä kertaa mukana Tampereen Joulutorilla.
 Kaikki kynttiläni ovat omaa design’iani ja 100% käsityötä, myös muotit teen itse lukuunottamatta ”tuikkuja”. Suurimman osan väreistä sekoitan silmämääräisesti vain päävärejä (ja mustaa) käyttäen, joten värivalikoima on käytännössä loputon ja aina muuttuva; kun värierä on käytetty on seuraavissa aina pieniä sävyeroja ja niin haluan sen olevankin.
 Iso osa kynttilöistäni on miedosti tuoksuvia, nimenomaan ”miedosti” koska tuoksun tehtävä on olla miellyttävä pieni lisä, ei missään tapauksessa häiritsevän voimakas. Luonnollisesti teen myös kokonaan tuoksuttomia kynttilöitä, kaikki eivät voi tuoksuvia käyttää tai eivät vain niistä pidä, eli vaihtoehtoja löytyy.
Käsintehdyt saippuat kuuluvat myös tuotevalikoimaani, mutta niiden myyminen ulkona on pakkasen tai vesisateenkin takia usein aika haasteellista. Niitäkin otan mukaan ja säiden niin salliessa myyntiin, mutta takuuvarmat sääolosuhteet saippuoiden suhteen on nettikaupassani nimeltään CANDAVON-CAUPPA osoitteessa www.candavon.fi joten tervetuloa sinnekin tutkimaan mitä kaikkea on tarjolla!
Minut ja kynttiläni löydät Joulutorilta 12.12.-22.12. 2019. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA kynttilä-ostoksille tai muuten vain tutustumaan tuotteisiini!
Löydät meidät myös Facebookista.
Scroll To Top