Skip to content
JohannaD-768x396

House of Simone

Mökki 48, Taitajien paja

House of Simone, tuttavallisesti HoS, tulee kesäpäivän maisemista, Kangasalta.  Kaikki tuotteet ovat aitoa kotimaista käsityötä, suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat House of Simone nahkakorut ja asusteet, sekä kasvava mallisto piensisustustuotteita. Oma mallistonsa on kotimaisesta poronnahasta valmistetut ergonomiatuotteet tableteille, Tablet Strap by HoS. Välillä syntyy myös pieniä uniikkieriä muita nahkatuotteita, kuten päivyrinkansia ja laukkuja.

House of Simonen takaa löytyy yrittäjä Pia Temisevä, joka vaihtoi pitkän uran viihdemaailman yrittäjästä käsityöläiseksi keväällä 2011.

“Materiaali vei mennessään. Mitä enemmän nahkaan tutustuin, sen kiehtovammalta sen haastavuus ja toisaalta mahdollisuudet tuntuivat. Äkkiä huomasin, että harrastus oli muuttumassa täyspäiväiseksi ja niin vaihtui ala, suorastaan lennosta!

Nykyisin pajani sijaitsee Pikonlinnan vanhassa sairaalakiinteistössä, samalla käytävällä muutamien muiden käsityöläisten kanssa. On inspiroivaa saada olla vuorovaikutuksessa eri materiaalien ammattilaisten kanssa ja sen myötä on syntymässä uutta; sisustusmallisto, jossa yhdistyy eri materiaalien taitajien osaaminen”

House of Simone nahkakorut ovat uniikkeja käyttökoruja arkeen ja juhlaan.

Materiaaleina ovat ylellisen silkkinen poronnahka, sekä kotimainen parkkivuota, josta korut muotoillaan käsin nahkaa muotoon pakottamalla ja maalataan yksitellen hehkuvin läpikuultavin sävyin.

Nahka on materiaalina kevyt ja iholla miellyttävä, aikaa ja käyttöä kestävä.

Kurkkaa nettisivuillemme tästä.

Löydät meidät myös Facebookista.

Scroll To Top