lelusetä

Lelusetä

Mökki 49

Myymme puisia leluja sekä erilaisia pelejä kaiken ikäisille.
Erikoisuutenamme on monipuolinen valikoima lasten puisia leikkikaluja ja erilaisia pelejä. Valikoimastamme löytyy jotakin kaiken ikäisille vauvasta vaariin niin pukinkonttiin kuin merkkipäiviinkin.
Lisäksi saat meiltä välineet erityistarpeisiin, kuten terapian tueksi, lajiharjoitteluun sekä vapaa-aikaan.

Valikoimamme on täydentynyt erilaisilla korttipeleillä sekä muilla tuoteuutuuksilla. Puolestaan perinteinen torivalikoimamme on saanut osin uuden ilmeen esim. uusien aiheiden muodossa. Maininnan arvoisia ovat myös uudet korkista valmistetut rakennuspalikat.

Tuotteiden valmistuksesta

Tuotteemme ovat kestäviä ja ekologisia. Valtaosa valikoimastamme tulee Keski-Euroopan alueelta, jossa ne myös valmistetaan. Jotkut tuotteistamme on valmistettu lisäksi yhteistyössä kehitysvammaisten kanssa, josta olemme erityisen ylpeitä.
Pääosin tuotteet valmistetaan käsityönä, joka takaa tuotteiden yksilöllisen lopputuloksen.

Taustaa

Olemme pieni Tamperelainen perheyritys, jonka arvoina toimivat korkea laatu sekä asiakaslähtöisyys. Olemme erikoistuneet puuhun materiaalina, jonka johdosta valikoimisamme on hyvin vähän muovia. Tarkoituksemme on myös edistää lapsen kehitystä lelujemme avulla ja tukea oppimista leikin ohella.
Toimimme pääsääntöisesti päiväkotien ja laitosten, mutta myös eri alojen terapeuttien kanssa. Tämä takaa tuotteidemme kestävyyden ja soveltamisen moniin käyttötarkoituksiin.

Joulutorilla on nähtävissä vain pieni osa valikoimastamme. Verkkosivuiltamme löydät koko valikoiman.