tampere-xmas1920x825

Yhteystiedot

Tampereen Joulutorin yhteystiedot

Tampereen Joulutori järjestetään Tampereen Keskustorilla. Keskustori on nimensä mukaisesti aivan Tampereen keskustassa, Hämeenkadun varrella lähellä Hämeensiltaa. Keskustorille ei ole varsinaista omaa osoitetta, joten maamerkkinä kannattaa käyttää torin laidalla seisovaa Raatihuonetta.

Rautatieasemalta on torille noin 500 metriä Hämeenkatua pitkin. Linja-autoasemalta matkaa kertyy 800 metriä, ensin Hatanpään Valtatietä keskustaan päin ja sitten Hämeenkatua yli Hämeensillan.

Kaikki Tampereen joukkoliikenteen bussit kulkevat Hämeenkatua, joten niillä pääset kätevästi Joulutorille. Joulutorin pysäkit löytyvät laittamalla reittioppaaseen määränpääksi Keskustori. Katso aikataulut ja pysäkkitiedot täältä: Tampereen joukkoliikenne .

Omalla autolla saapuvat voivat käyttää esimerkiksi P-Hämppiä. Lähin sisäänkäynti löytyy 200 metrin päästä. Katso lisätiedot ja ajo-ohjeet täältä: P-Hämppi

Joulutori koostuu yli 50:stä myyntimökistä sekä päivittäisestä ohjelmasta. Joulutori on avoinna klo 11–19 (Munkkikahvila 10–19). Glögiravintola on avoinna joka päivä klo 11–20

Aluekartta

Joulutorin aluekartta on muodostunut nykyiseksi vuosien kehittelyn tuloksena. Vuoden 2023 aluekartan löydät täältä

Tampereen Joulutorin toteuttaa Tampereen kaupunki ja tuottaa Event Company Oy

Yhteydet:

Event Company
Rami Lehtinen
0500 523 232
rami.lehtinen(ät)eventcompany.fi

Lataa hi-res -kuva mediakuvista.

Anna palautetta

Palautteet Tampereen Joulutorista ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, jotta pystymme jatkossa kehittämään Joulutoria entistä paremmaksi ja toimivammaksi kokonaisuudeksi.

On hyvä saada sekä risuja, että ruusuja. Jätä yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan. Yhteystietojen jättäminen ei ole pakollista. Kiitos etukäteen!